​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 36 17 30 00

El-installationen til den moderne bolig

El-installationen i den moderne bolig bør i dag være udført med LK IHC. IHC står for Intelligent House Concept. Med IHC vil du, udover alle de almindeligt kendte el-funktioner, kunne tilføje nye dimensioner af sikkerhed, komfort, fleksibilitet og multimediefunktioner til rækken af fordele ved dit nye hjem.

IHC Control er el-installationen, der giver komfort og sikkerhed i boligen og den mindre arbejdsplads. Den kan programmeres til at styre f.eks. lys og varme efter individuelle behov - og har samtidig indbygget mange alarmfunktioner.

IHC Net er den fleksible netværksløsning til hjemmet og det mindre kontor, der giver mulighed for at anvende samme stik/udtag til så forskellige formål som data, telefon, radio og TV.

LK IHC Standard består af en grundpakke - LK IHC Bolig - som du kan bygge videre på ved at vælge op til 9 forskellige tilvalgspakker alt efter, hvilke funktioner du ønsker, dit hus skal have.
 
Tilvalgspakker
 
Med LK IHC har du muligheden for at vælge og vrage mellem Lauritz Knudsens mange tilvalgspakker, alle designet til at gøre din hverdag nemmere og tryggere. Pakkerne indeholder blandt andet Multimedienet, Sikkerhed, Automatisk Lys, Udestrøm og mange flere.
 
Læs mere om LK IHC her.
 

Send forespørgsel vedr. produkt: Lauritz Knudsen

​Ivan P. El-service ApS

CVR: 32645240

Rasmus Rasks Vej 10
2500 Valby

Telefon: ​36 17 30 00

E-mail: ivanp@ivanp.dk

Find os på Google maps​