​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 36 17 30 00

Larm, lys og leg

I mange daginstitutioner synes lyset at være bestemt af, hvad rengøringspersonalet synes om lys, i stedet for at være bestemt af brugernes behov. Det resulterer i, at børn og personale bades i ensartet kunstlys fra lysstofrør i loftet. Det almindelige ønske om at udføre en standardløsning overalt i institutionen fører til, at man får lige dårligt lys overalt.
 
Men der findes mere funktionelle løsninger, som bedre tilgodeser børn og voksnes behov.
 
Når lyset danner kontraster og variationer mellem mørke og lys, fungerer det bedst. Bortset fra at det giver en mere spændende oplevelse, så gør det mennesker, møbler og legetøj tredimensionale og tydelige. Det har stor betydning, når man skal forholde sig fysisk til sin omverden - gribe efter et barn, sætte en blyant på et stykke papir osv.
 
Mere overskud i dagligdage
 
Børnehaven Åkanden i Tørring fik først ændret lyset på den ene stue. Det kunne bl.a. ses på forbruget af hovedpinepiller.
 
"Alle slapper mere af og er mindre pirrelige. På den måde fandt vi ud af, at vi skulle have samme lys i hele Åkanden," siger børnehavelederen Herdis Bülow.
 

D-serien
 
D-serien består at to bredt fremadlysende pendler. De giver et jævnt og roligt lys på en forholdsvis stor flade. En reflektorring forebygger blænding og afværger evt. vildfarne bolde i institutioner. Desuden skaber den en kombination af diffust og rettet lys. Skyggerne bliver tydelige men bløde.
 
Begge lamper kan bruges enten med miljø-venlig halogen-pære eller med en energisparepære.
 
Læs mere om det gode lysmiljø og hvad asger bc LYS kan tilbyde her.

Send forespørgsel vedr. produkt: asger bc LYS

​Ivan P. El-service ApS

CVR: 32645240

Rasmus Rasks Vej 10
2500 Valby

Telefon: ​36 17 30 00

E-mail: ivanp@ivanp.dk

Find os på Google maps​