​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 36 17 30 00

Design Line - forener funktion og form

Du installerer først og fremmest alarmer og sensorer i dit hjem, for at de skal hjælpe med at passe på det og gøre livet nemmere. Med JO-EL's Design Line serie er du også sikker på, at de er praktiske og pæne at have hængende.

Mikael Koch er en internationalt anerkendt, dansk designer, der står bag det tidløse og stilrene design af JO-EL's design-serie, som blandt andet inkluderer røg- og gasalarm. Han har vundet både danske og internationale priser - blandt andet Dansk Innovations- og Designpris.Med Design Line har Mikael Koch skabt en JO-EL produktserie, hvor designets linier kombinerer det retningsløse med det retningsbestemte - og dermed forener funktion og form. Designets buede former skaber en anderledes fornemmelse af lethed med et nærmest svævende udtryk - og de lige sider giver samtidig mulighed for en bevidst placering af produkterne i forhold til rummets vægge, spor i loftet eller måske rummets diagonaler.

Den kvadratiske form på produkterne i JO-EL's design-serie gør det nemt at montere de forskellige produkter i et samlet panel - i stedet for at sprede dem rundt på loftet, som hvis det var forskellige, usammenhængende designs. En smuk og effektiv løsning med en både praktisk og måske livsvigtig funktion, der produceres i en diskret hvid farve.

Du kan læse mere om vore produkter på www.jo-el.dk.
Send forespørgsel vedr. produkt: JO-EL Electric

​Ivan P. El-service ApS

CVR: 32645240

Rasmus Rasks Vej 10
2500 Valby

Telefon: ​36 17 30 00

E-mail: ivanp@ivanp.dk

Find os på Google maps​